VALİ KÜÇÜK, “EN ÇEVRECİ VE DOĞA DOSTU VALİ” SEÇİLDİ

Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği'nin “2012 Yılının En İyileri” ödül töreninde, Karabük Valisi İzzettin Küçük “En Çevreci ve Doğa Dostu Vali” seçildi.

GÜNCEL 23.04.2013 11:36:24 0
VALİ KÜÇÜK, “EN ÇEVRECİ VE DOĞA DOSTU VALİ” SEÇİLDİ
Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği (YBTB) tarafından “2012 Yılının En İyileri” ödül töreni gerçekleştirildi. İstanbul Wow Hotel'de gerçekleştirilen sanat, siyaset, spor ve ekonomi dünyasından birçok ismin katıldığı ödül törenine, Karabük Valisi İzzettin Küçük de katıldı. Törende bir açılış konuşması yapan Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği (YBTB) Genel Başkanı Şeyda Açıkkol, birlik olarak 15 yıldır birçok projeye imza attıklarını söyledi. Açıkkol, İstanbul'da ilk kez böyle bir ödül töreni gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Bu gece burada olmamızın bir nedeni de et ile tırnak gibi olan bir milletin ve vatanın asla ayrılmayacağını cümle aleme göstermektir” dedi.
Genel Başkan Şeyda Açıkkol’un açılış konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. “YBTB Onur Ödülü”ne Şehit Aileleri Derneği Başkanı Pakize Alp Akbaba layık görüldü. Akbaba’ya ödülünü Genel Başkan Şeyda Açıkkol takdim etti. Onur Ödülüne layık görülen Şehit Aileleri Derneği Başkanı Pakize Alp Akbaba, ödülünü şehit anaları ve eşlerine ithaf ettiğini söyledi. Akbaba'nın konuşması salondakiler tarafından ayakta alkışlandı. Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği’nin (YBTB) “2012 Yılının En İyileri” ödül töreninde, turizm alanında gerçekleştirmiş olduğu doğa ve çevre projeleriyle Karabük Valisi İzzettin Küçük “En Çevreci ve Doğa Dostu Vali” ödülüne layık görüldü. Vali İzzettin Küçük’e ödülünü YBTB Genel Başkanı Şeyda Açıkkol takdim etti. “En Çevreci ve Doğa Dostu Vali” ödülünü alan Karabük Valisi İzzettin Küçük, “Safranbolu, Karabük ilimizin bir parçasıdır. Tarihi evleri ve otantik dokusuyla Türkiye’nin ve dünyanın en önemli şehirlerinden bir tanesidir. Safranbolu ve Karabük’te Türkiye’nin en güzel kanyonları ve vadileri var. Biz var olan tarihi dokuyu, doğal dokuyla birleştirmek istedik. Doğayla ilgili bu çalışmalarımızı çok sert dokunuşlar yaparak gerçekleştirmedik. Var olan doğal dokuyu bozmadan buraları insanlarla buluşturduk. Bu alanda gerçekleştirdiğimiz en önemli projelerden bir tanesi Tokatlı Kanyonu Kristal Teras projesidir. Türkiye’de bir örneği daha yok. Dünyada bir tek Arizona Kanyonunda bunun örneği var. Uçurumun kenarında, 120 metrekarelik camdan bir teras. Böyle fazla doğal yapıyı bozmadan bu güzellikleri insanların hizmetine açmak istedik. Bu bakımdan böyle bir ödülü bize layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“En Başarılı Yabancı Kadın Oyuncu” ödülüne layık görülen Wilma Elles ve “En Başarılı Genç İşadamı” ödülüne layık görülen Kerem Gümüş’e ise ödüllerini Karabük Valisi İzzettin Küçük takdim etti. Törende Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e ise “En Başarılı Belediye Başkanı” ödülü takdim edildi. Gazeteci Mehmet Ali Birand'ın “En Başarılı Haber Bülteni Sunucusu” ödülünü oğlu Umur Birand aldı.

Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °
Perşembe 25.8 ° / 7.6 °